.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

fredag 19. oktober 2018

Babykort .....en liten hjerteknuser.

God morgen :-)

Enda et baby kort fra meg i dag. Dette kortet er kun 10x10 cm og jeg synes det er kjekt å lage slike små kort i kontrast til de store :-) Utfordringen her for meg er som regel plassmangel :-)  Synes derfor det er flott å bruke restepapir på disse små kortene. 
Materialliste:

* Kartong: Bazzill hvit
* Mønsterpapir: Maja Design
* Tekststempel: fremsiden og innsiden er fra Kort og Godt M-195.
* Punch: Pinking  Scallop Edge / Martha Stewart 
* Dies:

- Decorative elegance LR0157 / Marianne Design

- Rocking Horse YCD10094 / Yvonne Creations Tots & Toddlers Dies

- Kvadrater med søm / Kort og Godt

- Straight Oval / Nellie Snellen Multi Frame Dies

* Annet: Ranger Stickles Glitter, halvperler, 3D puter, blomster fra Wild Orchid Crafts


Takk for at du besøker bloggen min 💖

Klem, Astrid


Challenges:

https://papercraft-challenges.blogspot.com/  #22 diecuts/punches      23/10.


 https://thehappycraftchallenge.blogspot.com/     Always anything goes  1/11.

http://craftingwithanattitude.blogspot.com/     Anything goes.      30/10

http://craftycreationschallenges.blogspot.com/     #376  Anything goes.    23/10

  http://scrapfromyourheart.blogspot.com/   #26     Bruk dies.       29/10.

10 kommentarer:

 1. Beautiful gift card love the design, Thanks for joining in on the "Anything Goes" challenge at the Happy Craft Challenge

  SvarSlett
 2. Fint baby kort. Smuk farvesammensætning. Dejligt at du deltager hos Scrap from your heart. Hilsen DT Malene

  SvarSlett
 3. Lovely card, thanks for joining the challenge at Crafty Creations and we hope to see you again soon. Donna - DT Member

  SvarSlett
 4. A lovely baby card ! And a fabulous way to use scrap of papers. Love the beautiful die cut of the rocking horse. Thanks so much for sharing and for playing along at Papercraft Challenges.

  SvarSlett
 5. Et herlig babykort og så greit å få brukt noen rester, de har vi mye av:)

  SvarSlett
 6. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

  SvarSlett

 7. Dear Customer, we present to you in our company all the ideal solutions necessary for cleaning work in its comprehensive and modern concept. The company also provides the best methods, tools and equipment for the cleaning process, through trained and qualified technical cadres to use all tools and equipment. We also distinguish that we have the best and lowest prices among the Eastern Region companies. In full, the company also provides all home services 24 hours a day to meet the largest number of our valued customers.

  شركة تنظيف منازل بالدمام
  شركة تنظيف منازل بالقطيف
  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة تنظيف بيوت بالخبر
  شركة تنظيف منازل بالخبر
  شركة تنظيف منازل براس تنورة
  شركة تنظيف منازل بالاحساء
  شركة تنظيف منازل ببقيق
  شركة تنظيف منازل بالدمام
  شركة تسليك مجارى بالخبر

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!