.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

mandag 4. juli 2016

Scrappetreff i Førde i Sogn og Fjordane !Førdescrappen er et scrappetreff som jeg og tre andre damer startet i 2015. 
Vi hadde vårt første treff 23-25 okt 2015. God planlegging, gode lokaler, flotte kursholdere (Kirsten Hyde og Linda Søgnen) , fantastiske sponsorer, en flott butikk, mye god hjemmelaga mat, og ikke minst 43 herlige humørfylte damer gjorde dette til et flott treff som vi i planleggingskomiteen var svært stolte over å ha gjennomført :-)

Planen var å ha et treff i året og da på høsten, men jeg var så gira og greide å overtale de tre andre damene til å ha et vårtreff i april i år ;-)  Siden det er svært mye arbeid med å få i stand et slikt treff som vi hadde i 2015 ble vi raskt enige i at vårtreffet skulle bli et enklere treff på alle måter med fullt fokus på å bli bedre kjent med hverandre, og at også vi i planleggings kommiteen skulle få sitte i ro og scrappe.
Derfor gjorde vi det slik at alle hadde med egen mat til frokost og lunsj, og vi hadde et varmt måltid fredag og lørdag inkl.i treffavgiften. Denne maten bestillte vi slik at vi slapp å stå over panner på kjøkkenet. Vi hadde ikke kursholdere på dette treffet men ellers hadde vi også på dette treffet Scrappebingo, utfordringer, loddtrekninger og flotte premier :-)

Vi bommet nok litt på tidspunktet 15-17 april, som kom tett oppunder konfirmasjonstiden, og vi  hadde bare 23 påmeldte. Til tross for det så fant vi ut at vi ville gjennomføre treffet likevel, og det har vi ikke angret på :-)
Det ble et annerledes treff enn det første, men du verden så kjekt vi hadde det !! Noen av oss kom oss ikke i seng før de første sto opp men etter noen få timers søvn var vi i gang igjen :-) Mye latter og morro, og så mye kreativt og flott ble produsert gjennom helgen !!

Og nå er vi for lengst i gang med planleggingen av vårt 3.treff som skal være helgen 30.sept-02.okt i år. Påmeldingen er godt i gang og denne gangen har vi satt et tak på 60 deltakere.

Vi har vært så heldig å få med oss Yasmin Tølche  og Audhild Bogstad som kursholdere denne helgen så her blir det mange flotte kurs :-)

Har DU lyst til å vite mer om treffet ?
Kunne DU tenke deg å komme på treffet vårt ?

Her finner du alle opplysninger og kontakt informasjon:

Bloggen vår:   Førdescrappen

Facebook gruppen vår:  Førdescrappen

Det tar 50 min med fly fra Gardermoen til Bringeland i Førde, og det går Ekspressbusser jevnlig hit så langveisfarende er hjertelig velkommne ;-)

På treffene våre så langt har det vært, og det kommer, deltakere fra Oslo, Bergensområdet, Ålesund og omegn, Kristiansunds området, Leikanger, Kalvåg, Byrkjelo og selvfølgelig fra Florø og Førde for å nevne noen. Alle er velkomne og vi er behjelpelige med henting og bringing der det trengst for de som kommer langveisfra.

Kanskje vi ser nettopp DEG på treffet vårt en gang ? ;-)


Klem, Astrid