.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

torsdag 26. mars 2009

Dåpskort

Laget et dåpskort til gutt siden jeg var tom for denne type kort nå. Kjekt å ha forskjellige kort liggendes klar i tilfelle det kommer en kjapp bestilling eller jeg trenger det selv.
Dette mønsterpapiret mener jeg at jeg kjøpte på Happy Hobby en gang men har kastet remsen med navnet på.
På fremsiden har jeg brukt borderpunchen min fra Fiskars, motivstempelet er fra Stempelglede, tekststempelet tror jeg er fra Kort & Godt, og sirklene er Spellbinders Nestabilities Scalloped Ovals .
På innsiden har jeg brukt stempel fra Stempelglede, en hjørnepunch, og diktet har jeg funnet på nettet. Motivet over diktet er også fra Stempelglede.

Bursdagskort til ei jente


Og så ble det ett jentekort i rosa, glitter og bling:-)
Mønsterpapiret er fra Daisy D's, blomsten fra Bikuben og stilken er QK Vines Revolution, hjertene fra Papirloftet, tekst stempelet (tror jeg) er fra Kort & Godt, det rosa hjertet med bling er kjøpt på en bokhandel, motivet er fra Magnolia og fargelagt med promakers-tusjene mine. Mitt første forsøk med promakers forøvrig. Fikk desverre ikke til håret på magnolia jenta:-/ På StampARTic er det nå en utrolig god tutorial av Marianne Skjelstad med informasjon og tips om bruk av promakers:-)
Helt supert for en nybegynner som meg, og ellers for de som ikke føler at de får det til med disse tusjene. Jeg skal iallefall følge hennes forklaring neste gang jeg bruker promakers :-) På innsiden har jeg brukt tekst stempel fra Kort & Godt, Spellbinders Nestabilities Classic Scallop Squares Large, gavepakkene er Quic Kutz som jeg har stanset ut, blomster, bling, grenene er stanset ut med McGill-punchen min, og så har jeg brukt stempel fra Stempelglede rundt kantene på begge sidene.