.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

fredag 28. oktober 2011

Sukkersøtt #143

Heisann:-))

Sukkersøtt har en ny utfordring i dag som er:

BLONDER-BLOMSTER-GLITTER-CHARMS

Her er mitt DT-bidrag:


Jeg har laget min første vugge:-))
Den er veldig enkel å lage i forhold til barnevogn, som jeg også har prøvd en gang. Dette blir nok en favoritt hos meg:-))  HER finner du malen.


Mønsterpapiret:    DCWV - Nursery-boy - Gltr.Animals
Bazzille kartong: hvit og blå

Jeg har brukt Spellbinders til gavlene.
På siden av vuggen har jeg brukt Martha Stewart Garden Trelles Deep Edge Punch. Jeg har laget en liten pute med blonder rundt kantene. Ellers noen små roser og et Dådyr charms som henger på gavlen. Har brukt en del Stickles Glitter også. 

Dette lille kortet har fått en blondekant rundt fremsiden, og er "dynen" i vuggen.


Innsiden er helt enkel og med plass til en liten hilsen.


Den nydelige teksten er fra North Star Stamps.


Dette motivet er bare såååå nydelig!!!!  Blir helt klart en favoritt på baby-kort:ene mine-)) Motivet er et digi stempel fra Cuddly Buddly og heter "Little High Flyer".  Motivet er fargelagt med Promarkers.

Cuddly Buddly er sponsoren vår denne uken og har sponset Design Teamet med nydelige digi motiv:-))  Ta turen innom Sukkersøtt og se de lekre bidragene som mine DT-venner har laget til inspirasjon for utfordringen vår denne uken.

Vinneren av utfordringen vår vil få tre flotte digi motiv fra Cuddly Buddly!! Det ene motivet er det jeg har brukt her og de andre to kan du se i Sukkersøtt-bloggen.
Anbefaler også Cuddly Buddly for der er det så mange flotte digi-motiv og mye annet!!  Her går det også an å få kjøpe ferdig fargelagde motiv om en ikke vil fargelegge selv.

Håper du fikk lyst til å bli med på utfordringen vår:-))
* * * * * * * *

Siden forrige innlegg har jeg vært på Ski-treffet og hadde tenkt å lage et innlegg om det. Men jeg har vært utslått av influensa så det har jeg ikke fått gjort enda. Men det kommer et lite innlegg fra meg snart om den herlige helgen i Ski:-))

* * * * * * * *

Tusen, tusen takk for koselige kommentarer i forrige innlegg!!!
Blir så glad for hver eneste en:-))

Ønsker dere alle en riktig GOD HELG!!

Klem, Astrid:-)