.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

mandag 8. februar 2010

Valentines kort

Valentines kortet er mitt bidrag til Sukkersøtt`s utfordring #71
Mønsterpapiret er "Love Story-Red Dot Floral" fra Making Memories.
Hjerteborden er laget med Martha Stewart: Edge Punch Lace Hearts.
Bildet er hentet fra internett.
Tekststempelet er fra North Star Stamps.
Platen under teksten er laget med en Spellbinders Nestabillities.
Gullhjertet er fra Panduro og er festet med Scrapper`s Floss.
Blomster og blader er fra Papirloftet.
Perlepynten er "Say it in Chrystals".
Jeg har brukt "Stickles glitter" - gold på rosene.
Skrivepanelet er laget med "Spellbinders Nestabillities Deckled Recktangles"

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *
Lørdag var jeg på Scrappetreff med den faste gamle scrappegjengen, og vi hadde det kjempekoselig som vanlig:-))  Utrolig nok så fikk jeg laget 2 1/2 kort på ni timer!!! Var faktisk svært fornøyd med meg selv over å få laget mer en 1 kort....*knis*  Dette Valentines kortet er ett av de som ble laget på treffet. Tiden går fort i godt lag når skravla går, latteren stadig rår, og en skal titte på alt som blir laget og ikke minst på hva de forskjellige har laget siden sist vi møttes:-))

Jeg og en til er de eneste som bare lager kort på disse treffene. Alle de andre lager hovedsaklig LO`er og kort en sjelden gang. Vi er en gjeng som går godt sammen og har en avslappet og god tone når vi treffes; noe som ikke blir så veldig ofte ettersom tiden for de fleste ikke strekker til pga jobb, barn og familieliv osv. Men vi treffes ca.6-7 ganger i året gjennomsnittlig.

Gjennom en av jentene har vi tilgang på et stort lokale med god plass, og godt lys som jo er veldig viktig. Vi er 12 jenter totalt men det er nesten alltid noen som det ikke passer for, og det skal jo også godt gjøres å få det til. Denne gangen var vi 8 jenter og jeg gler meg alt til neste gang:-))
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *
Skulle så absolutt ha hatt meg en bloggrunde hos dere som jeg har i blogglista mi, men jeg sliter med en pc som er treg som sirup:-(( og derfor tar alt så himla lang tid. Får se hva jeg rekker over i løpet av kvelden og ellers så kommer det jo en ny dag i morgen. Tror jeg har for lite minne bl.a  Har tenkt å kjøpe mer og skal se om jeg får ordnet det i løpet av uken. For dette er rene tolmodighetsprøven!!:-// Og det er jo ikke det jeg har mest av...*knis*  Så beklager at jeg har vært så lite innom og kommentert i det siste, men jeg kommer sterkere tilbake;-))
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *   
Må bare takke dere alle som legger igjen så koselige kommentarer og hilsner i innleggene mine!!! Jeg setter så utrolig stor pris på det skal dere vite:-))

Ønsker dere en strålendes flott og kreativ uke!!
Klemmer fra Astrid:-)