.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

tirsdag 16. februar 2010

Award og "Hjertelig" trøstepremie:-))

Denne nydelige awarden fikk jeg fra Mette ; tusen hjertelig takk Mette:-))  Ble veldig glad og rørt over at du vil gi den til meg:-))
Mette får denne selvfølgelig tilbake fra meg; takk for inspirasjon samt koselige hilsner og kommentarer fra deg Mette!!  Ikke lett å velge blandt mange gode og flotte bloggvenner, men velger å gi den til disse flotte jentene som har gledet meg på forskjellige vis.....gjennom koselige tlf.samtaler, en gledelig og innholdsrik flott "uspiselige" gave (hi hi....regner med du kjenner deg igjen) og en spiselig (ja Helle; sjokoladen ble ikke gammel!) overaskelser i postkassen, og kommentarer i bloggen min som virkelig varmer:-))  I tilfeldig rekkefølge......
------------------------------------------
Fikk den samme awarden tilbake fra Mettepip; Tusen takk Mette!! 
Sender den videre i tilfeldig rekkefølge til....
Takk for inspirasjon og koselig kommentarer!!
----------------------------------------
Fikk den samme awarden tilbake fra Hege-Annie; Tusen takk:-))
Sender den videre i tilfeldig rekkefølge til......
Takk for inspirasjon og koselige kommentarer!!
-------------------------------------------
Rita hadde en liten "Hjertelig" konkuranse i bloggen sin som jeg var med på;  med Valentine kortet under dette innlegget og der vant jeg denne flotte trøstepremien:-))
Trøstepremien består av 3 ark designet av Vibeke Spigseth, noen sommerfugler og en liten bukett (6 stk) roser m/tyll fra Kort & Godt. 
Tusen takk Rita!! Gleder meg til å få pakken:-))
--------------------------------
Fredagens scrappetreff med Tuva og hennes venninner gikk strålendes:-))  Ja det var så vellykka at det kom spørsmål om vi ikke kunne ha slike treff hver fredag (!!.....hjeeelp...!!) , og jeg måtte jo bare si at det desverre ikke lot seg gjøre. Men da kom det kjapt: "Ja men vi kan jo ha det annen hver fredag da"......... Kunne jo ikke annet enn å le da jeg så de ivrige ansiktene, men svarte at det desverre heller ikke lot seg gjøre.
Vi inngikk derimot en avtale om at dette skal vi gjøre igjen ved en senere anledning:-))

Tusen takk for alle koselige kommentarer:-))
Dere er bare herlige!!
Ha en strålendes flott dag alle sammen!!
Klemmer fra Astrid