.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

lørdag 4. desember 2010

Flere Shadow-box kort.



Hei igjen!
Tusen takk for alle de koselige kommentarene i det forrige innlegget mitt 
Det er snart 2.søndag i advent og  jeg føler at dette året har gått så raskt unna!!  Syns da ikke det er så lenge siden sist jeg satt og laget julekort på harde livet, og lurte på om jeg ville greie å komme i havn med mine egne julekort denne julen. Det er jo så koselig med bestillinger og de blir prioritert, og så får jeg se hva jeg sitter igjen med til meg selv. Like spennende hver jul.....lol
Har laget en del kort siden sist, julekort og bursdagskort, men har desverre ikke tatt bilder av alle før de ble levert videre til bestillerne. Men noen har jeg selv om det desverre ikke er så veldig gode bilder (jeg er ikke så god på å ta bilder og kameraet mitt er ikke så avansert siden det er et lite lommekamera) 



Og et herre kort......

Så kan jeg fortelle at jeg har spandert en julegave på meg selv.....lol
Se bare her............. 
Syntes faktisk det var meg vel unt jeg:-))))
Lommeboka var visst ikke enig.........


Og så må jeg skryte litt;  for disse nydelige stempelplatene fra  Stempelglede  kjøpte jeg i  den nye nettbutikken  Hjerteboden :-))  Her var det rask og flott service!!  De har også en  blogg  som du kan besøke.

Så da gjenstår det bare å montere disse stemplene og ta de i bruk:-))........når julekortene er unnagjort for i år.......ja om jeg greier å vente så lenge da.....lol

Har hatt planer om en candy en stund. Har ikke noen spesiell grunn for det annet enn at jeg har lyst og fordi det snart er jul:-))   Håper jeg får lagt den ut i morgen.

Har ikke vært noe flink til å kommentere selv om jeg har kikket rundt innimellom i bloggene deres, men det skal jeg gjøre noe med i helgen og jeg gleder meg!!

Håper dere har det bra bloggvenner!!
Ønsker dere en koselig adventshelg videre:-))
Klem, Astrid:-)