.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

mandag 15. desember 2014

Ny utfordring hos Nordsalten Hobbyklubb #108 - KALENDER :-)


God morgen :-)

I Nordsalten Hobbyklubb er vi nå klar med den siste utfordringen i 2014 og denne gangen vil vi se KALENDER av alle slag. Ved starten på ett nytt år trenger vi nye årskalendere men vi kan også lage andre typer kalendere. Jeg har valgt å lage en bursdagskalender, og den kommer jeg til å lage flere av for det var det jammen kjekt å lage :-) Denne var tenkt som en julegave og det blir kanskje noen flere om jeg rekker det innen julen er her, men uansett så skal jeg lage en slik til meg selv også :-)

Her er den flotte premien som vinneren stikker av med:  Og her er mitt DT bidrag:
(beklager den dårlige bildekvaliteten på noen av bildene)


Den øverste delen av kalenderen måler 12 x 45 cm.
Jeg har skjøtt sammen Bazille kartongen for å få den lang nok og dekket den med mønsterpapir fra Tim Holtz.  Skjøtene er dekket med dekoren.

Jeg laget ett hull i hver side på panelet hvor jeg trakk ett bånd igjennom slik at kalenderen kan henge på en vegg.Klokkediesen er fra Marianne Design - Clock
Alfabetet er fra Tim Holtz.
Dekor: osteklut, fjær, blomster, stickles glitter "Star Dust" og halvperler.

Doily dies fra Cherry Lynn - French Pastry Doily
Bilde fra internett.
Mønsterpapiret fra Tim Holtz er fra en blokk med mønsterpapir.Hjertene er stanset ut med dies fra Nellie Snellen - Heart.
Jeg har limt 12 hjerter fast til panelet. Navnene på månedene er skrevet i word og printet ut, klippet til og limt på hjertene.
Alle de andre hjertene har jeg trykket 2 hull i og deretter festet  de sammen med Jump Rings fra Tim Holtz. Slike ringer får en kjøpt der en kjøper ting for å lage smykke.
Tanken er at en kan sette navn og fødselsdato (dag + år) på hvert hjerte og dermed blir dette en kalender som en kan ha i mange år :-)  Flott å ha en slik hengenes fremme synes jeg :-)

Håper noen lar seg inspirere til å lage en lignendes kalender!!  Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet slik at jeg kan få se den du har laget ;-)

Ta turen innom Nordsalten Hobbyklubb og se på de flotte bidragene som de andre DT- ene har laget, og hiv deg med på utfordringen vår :-D

Jeg ønsker deg en flott ny og kreativ uke innimellom juleforberedelsene