.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

lørdag 11. april 2009

Mappekort

Jeg har lenge tenkt på å lage ett mappekort av denne typen. Har sett det på nettet flere ganger men ikke funnet noen mal eller oppgitte mål til det. Tok utgangspunktet i ett 12 x 12 Bazzill kartong og klippet ut en stor sirkel. Deretter laget jeg brettekantene og vips så var det ett mappekort:-) Vel, ikke fullt så enkelt da......de første forsøkene ble kastet.....hi hi... Fikk liksom ikke disse rutene helt bent og likt ved første forsøk, men kom nå i mål til slutt:-) Tok litt tid å dekorere det og har vel ikke helt funnet ut om det ble for "rotete" eller om det ble ok....... Slik ser fremsiden ut når det er lukket. Litt tomt nå men jeg skal ha navn på når jeg vet hvem som skal få det. Stempelet er fra Stempelglede. Jeg har limt på blonde rundt kanten og en liten perlerad oppå der igjen. Har satt i to splittbinders og laget en liten hempe slik at kortet kan lukkes.
Her ser du hele innsiden av kortet. Mønsterpapiret er fra Tilda Papercraft i en papirblokk jeg kjøpte på Pandura. De fire hvite Grunge Scroll jeg har brukt i hjørnene er fra Stempelglede. Alle tekst stemplene med unntak av det i midten av kortet er kjøpt på Kreativ Hobby. Motivet er fra Nort Star Stamps og det er også teksten til høyre for motivet. Pynt: Charms m/tekst:Embrace, Charms-Veske, blomster,blader, glitter og diamond glaze.
Nærbilde av midten på kortet.
Jeg laget ett lite lommekort hvor en kan legge penger inni og skrive litt. Dette er fremsiden. Stemplene jeg har brukt her er fra Stempelglede. Tekststempelet er fra TilKonfirmanten og det jeg har brukt på kantene er fra GrungeCollection.
Og her er baksiden med plass til å skrive noen ord.
Her er pengelommen. Flekkene som du ser på båndet er limen jeg brukte til å feste båndet med:-/
Pengelommen putter jeg bak midt-panelet på kortet til bare båndet stikker opp.
Slik bretter du kortet: Brett høyre og venstre side inn mot midten. Deretter bretter du den nederste delen opp og til slutt den øverste delen ned.
Og da har du ett mappekort som brettet ser slik ut......... En kan også bruke magneter som lukkemekanisme på slike kort:-)
Og slik ser kortet ut fra baksiden når jeg bretter det ut.
Håper denne forklaringen ble noenlunde ok;-)
Lurer du på noe er det bare å spørre!
Takk for besøket!
Thanks for stopping by!