.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

onsdag 15. juni 2016

Card and Scrap #120 - Bruk dies !

 God Morgen :-)

I dag er Card and Scrap ute med en ny utfordring hvor vi ønsker å se dies på bidraget ditt.
Våre flotte sponsorer er Jeans Scrap Stue og KristieArt Design , som har sponset DT teamet vårt, og som også sponser våre 2 tilfeldige vinnere av denne utfordringen :-)  

       

Her er mitt DT bidrag:


Kortet måler 18 x 12 cm. Kortbasen er svart og panelet rosa.
Jeg har stanset ut mønsterpapiret med diesen "Elegant Labels 4" fra Spellbinders Nestabilities.
Grenene er  "Decorative Elegance" fra Marianne Design og blomstrene er "Leane n* 45.0577 Flower 008" fra LeCrea Multi Dies. Blomstrene er stanset ut i svart kartong og den midterste i mønsterpapiret. Glitter rundt kantene på blomstrene med en glitterpenn. Ser bedre ut i virkeligheten enn på bildet :-) Lyse rosa halvperler er kjøpt på eBay.


Her er mønsterpapiret  jeg har brukt på dette kortet og som er sponset av Jeans Scrap Stue. Det heter Brickwall og er metallic på både fremsiden og baksiden.  Baksiden er ensfarget i en mørk dyp bronsefarge. 
  

Jeg har brukt osteklut og rosa fjær, og under motivet har jeg brukt 3D puter for å heve det fra panelet.


Vi er jo også sponset av KristieArt Design og får så flotte bildemotiver derfra som vi kan leke oss med :-) Som denne damen f.eks. Da jeg skulle finne et motiv til mønsterpapiret så måtte det bare bli dette :-) Synes det er så stilig og så passet det perfekt fargemessig :-) Dette motivet finner du HER


Og her er innsiden med god plass til å skrive. Her kan jeg også sette inn en tekst som passer når jeg vet hvem som får dette kortet. Kun dekorert med den ytterste rammen av diesen som jeg også har brukt på fremsiden. Her ser du godt hvordan det fine mønsteret på diesen ser ut. Baksiden av kortet er ikke pyntet og har bare en  liten hilsen med min signatur bak.

Ta turen innom bloggen vår og se de flotte bidragene fra de andre DT`ene, og hiv deg med i utfordringen vår ;-) 

  Takk for at du besøkte bloggen min :-)

Ønsker deg en nydelig sommerdag !


Klem, Astrid :-)