.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

onsdag 27. oktober 2010

Mitt første Veskekort.


Her er mitt første veskekort, men ikke det siste, for dette var det kjekt å lage og heller ikke vanskelig faktisk. Vel, jo når jeg skulle klemme det sammen så plundret jeg litt men fikk det nå til ved litt prøving. Som med det meste; enkelt og greit når du vet hvordan;-))

Bretteteknikken
oppdaget jeg inne hos Marianne, som er en fantastisk kreativ og dyktig kortlager, som også er helt rå på bretteteknikker:-))
Jeg hadde desverre bare ett av dette 2-sidige mønsterpapiret igjen og hadde ikke nok til å pynte de utvendige sidene med:-/    Veskekortet passet perfekt til min niese ,Tale, på hennes 7 års dag nå i oktober. Hun ble svært glad for det iallefall:-))

Har desverre ikke noe Mal på det men om du studerer siste bildet av kortet mitt så ser du nok hvordan det gjøres. Marianne skriver i sitt innlegg: "
Til dere som lurer på mal til veskekortet, så har jeg dessverre ikke det, og ikke har jeg sett det noe sted heller. (..men det finnes nok..) kanskje jeg lager en mal en dag, men det blir ikke riktig ennå.  
Men det er ikke vanskelig! Utgangspunktet er 12" / 12" kartong, som du deler/preger i ni like ruter. Så preger du bare trekanter som du ser det på bildet av mitt utbrettede kort. Klaffen /lokket limer du på til slutt. 
Så bare gå i gang, det er ikke så vanskelig som det ser ut, og veldig morro:)
  "


Click on the picture to see it close up......

Jeg har brukt scrapp Floss til å lage en liten løkke som jeg har festet under en blomst. limte sammen to knapper for å få litt høyde og festet løkken rundt 


Under her ser du hvordan kortet er brettet. Mine 9 ruter måler hver 10 x 10 cm. Mellom selve kortet og klaffen er det en liten "rygg" som er 1 cm bred. Her har jeg festet et bånd slik at veskekortet kan bæres.


Tusen takk til dere som legger igjen en kommentar etter et besøk i bloggen min 
Klem Astrid:-)

Thank you so much for visiting my blog and for your lovely comments 

Hugs Astrid:-)