.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

tirsdag 6. juli 2010

Tilbake etter en laaang pause!!!


Heisann:-))

Det er nå liksom aldri meningen å ha slike lange fravær fra bloggverden men de kommer innimellom desverre, og jeg må nok bare innse at slik er det enten jeg vil eller ikke;-/
For som så mange andre så kjenner også jeg sykdom på kroppen og begrensninger som det gir. Derfor er det ekstra godt å ha en slik herlig hobby, selv om det går litt i rykk og napp med selve bloggingen:-))

Koser meg når jeg blogger og med bloggbesøk, men må bare begrense meg litt og ikke tilbringe for mye tid av gangen foran pc`en. Det trigger ofte frem migrene, som jeg også har.
Så ja, det går i rykk og napp;-))
Ja, og så hender det jo at "tørken" kommer også.....sukk;-))
  
Må virkelig si at jeg beundrer dere som jevnt og trutt produserer og legger ut det dere lager, og i tillegg er så flinke til å legge igjen kommentarer rundt omkring!!!!

Mye har skjedd siden sist jeg blogget og en av hendelsene deler jeg gjerne med dere;-))

Min nydelige Kira 
Hun er født 23.03.10 og er altså i dag nøyaktig 15 uker:-))
Jeg har hatt henne siden 15.mai, og det har vært travle men koselige dager siden. Holder på med en egen blogg (!) om henne hvor de som er interessert kan ta turen innom og følge livet hennes....
--------------------------------------------------


Alle nye følgere som er registrert hos Anonyme Scrappere før onsdag 7.juli kl.12:00 er med i trekningen om et gavekort på 150 kr hos Kuttut (butikken hvor du får mye for pengene!)

Første utfordringen kommer onsdag 7.juli.
--------------------------------------------------
Helle`s Magnolia Candy!!

Helle har vært i Borås i selveste Magnolialand og har shoppet masse flotte stempler. Full av giverglede som hun er......så vil hun gi bort et Magnolia stempel til 3 heldige følgere av bloggen hennes!!!!!
Vinnerne trekkes onsdag 7.Juli.
-------------------------------------------------
Tusen, tusen takk for alle hyggelige kommentarer i forrige innlegg!!!
Hver eneste en gleder og varmer godt inn i hjerterota 

Har dårlig samvittighet for at jeg har vært så dårlig på bloggbesøk og kommentering, men håper å få gjort noe med det i løpet av de nærmeste dagene. Selv om det har vært stille i bloggen min her så har jeg da fått laget noe innimellom.
Legger ut et kort litt senere i dag.

GOD SOMMERFERIE til de som har det nå!!!
Ha en fin og kreativ tirsdag, bloggvenner:-))
Klem, Astrid

NB!
Kommentarene dere legger igjen vises ikke i bloggen men jeg får de i mailboksen. Jeg har sjekket at det ikke ligger noen kommentarsperringer. Er det noen som vet hva som er galt????  Takknemlig for svar!!!