.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

søndag 10. januar 2010

Eske

Hvis du ikke alt har besøkt bloggen til Randi så anbefaler jeg deg å gjøre det nå. Hun lager de nydeligste eskene en kan tenke seg!! Hun har laget en flott mal og beskrivelse av fremgangsmåte på disse eskene. Jeg har laget et par stykker men oppdaget underveis at jeg manglet lås/lukkemekanisme til disse så det ble lagt på is til jeg får skaffet meg det.

Har altså ennå ikke greid det (!!) og utolmodig av meg som jeg er; så endte jeg opp med å lage til bånd på den ene......og ble ikke fornøyd:-/  Synes ikke det passet likevel (ok farge men ble for mye liksom). Godt mulig at jeg kommer til å kutte av båndet til syvende og sist. Det er limt fast i mellom lokkdelene. Greide også å ta på glitter på blomstrene som egentlig hadde vært finere uten..... Jaja, noen ganger går det slik at jeg greier å "ødelegge" det jeg i utgangspunktet var fornøyd med......sukk
Synes papiret er så nydelig og dekorativt i seg selv. Maja Design er så absolutt en av mine favoritter når det gjelder mønsterpapir. Jeg har kombinert to forskjellige ark på denne esken. Under esken har jeg limt en perle i hvert hjørne som "ben" men glemte å ta bilde av det.
Innsiden av esken: bunnen og lokket med tekst.
Recepi:
Pattern Papers: Maja Design
Stamps: Stempelglede Min venn & Stempelglede Vennskap
Embellishments: Flowers - Papirloftet, Ribbon, Charms: heart, Storyteller brads, Stickles glitter
---------------------------------------------
Tusen hjertelig takk for alle koselige kommentarer i forrige innlegg (bursdagskortet)!!!
Det varmer og gjør meg så glad at noen tar seg tid til det:-))


Jeg skal ha meg en blogg runde senere i kveld og titte litt rundt;-))
Ha en fin søndag e.m/kveld!!

Klem, Astrid

Min første Award:-))

Min første Award!!
Jeg har fått min første award (høres ut som jeg venter flere....hi hi hi) og den fikk jeg av Linda; Tusen hjertelig takk Linda!! Jeg ble både rørt og glad,... og overrasket:-)) Linda er en av mine nyeste bloggvenner og hun er så flink til å legge igjen koselige kommentarer:-)) Mye flott i bloggen hennes og hun lager noen lekre Vintagekort m.m:-)) Ta turen innom henne og se selv!

Tusen takk igjen Linda:-))

Disse reglene gjelder for denne awarden:

1. Kopier awarden til bloggen din.
2. Link til den personen som ga deg awarden.
3. Fortell 7 interresante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du vil sende awarden til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres,slik at de får
vite om denne awarden.

Det er så mange flere enn 7 stykker jeg gjerne skulle ha gitt denne til!! Jeg ser at mange av dere allerede har fått den og det er så fortjent. Men siden det er min første award så må det bli den herlige kreative kort-gjengen jeg er medlem av. Vi har det så koselig når vi treffes og jeg er såååå glad for å ha blitt kjent med hver og en av dere!!:-))  Så de som får den av meg er............

Anita 

Ta en tur innom bloggene deres og se alt det flotte disse jentene har laget!
Og så var det 7 interessante fakta om meg selv...... Om de er så interessante for dere vet jeg jo ikke men her er de........

1- Jeg er LIVREDD for Vevkjerring og heller ikke glad i andre små krypende arter!! Hjelper lite at jeg vet de er ufarlige....sukk....
2 - Glad i mat men er elendig på kjøkkenet!!
3 - Veldig glad i hunder!! - Hadde en nydelig golden retriever som het Marko, han fikk hjertesvikt for 2 1/2 år siden og den dagen jeg måtte ta han til dyrlegen for siste gang er en av mine tyngste dager sålangt i livet, han ble bare 8 1/2 år og var verdens snilleste hund......  Siden det har jeg vært forvert i Dyrebeskyttelsen, Om alt går som planlagt hos oppdretter så får jeg en liten golden tispe i april-mai:-))
4 - Jeg er egentlig litt beskjeden av meg, men det er det få som tror noe på siden skravla går og latteren henger tett på;-))
5 - Har vanskelig for å kvitte meg med ting....kan jo være at jeg får bruk for det senere (noe som skjer sjeldent), har vært en bitteliten fremgang siste årene men er vel egentlig et håpløst tilfelle her..."rødme"
6 - Har aldri før hatt en hobby som har gitt meg så mye glede som denne hobbyen gir meg!! Ser liksom for meg at jeg sitter og putler med stempel og papir; helt i min egen verden, på gamlehjemmet......hi hi hi  Med andre ord.....en hobby for livet;-))
7 - Er et sommermenneske!! Hver årstid har sin egen sjarm men sommeren er så absolutt favorittiden:-))


Gleder meg til å lese deres 7 fakta om dere selv jenter;-))

Ha en strålendes flott søndag alle sammen!
Klem, Astrid
-----------------------------------------------
Min 2.Award:-))
Smilet mitt går helt rundt her nå for jeg har vært så heldig å få den samme Awarden enda en gang, og denne gangen ifra Inger Marie :-)) Tusen hjertelig takk Inger Marie!!!

Hun lager de lekreste kreasjoner og er en flott innspirasjonskilde:-)) Har du ikke alt vært i bloggen hennes så anbefaler jeg en tur dit!!

Jeg ser at det er mange som har fått denne awarden blant mine bloggvenner og det er så vel fortjent!! Men som Inger Marie gjorde....har også jeg lyst til å gi den til noen som ikke har fått den før eller har så mange, så jeg går i tenkeboksen en stund før jeg går videre med hvem jeg gir den til.

Etter en kjapp bloggrunde ser jeg at de fleste alt har den:-))

De 7 som får den av meg er........

1 - Janne.....som har imponert meg slik fra første gang jeg besøkte bloggen hennes. Hva hun kan få ut av ting og for en kreativitet!!!!! Hun lager så mye forskjellig; fra kort, til syprosjekter, hun endrer utseende på gamle møbler med et malingstrøk og .....ja ta turen innom bloggen hennes og se selv!! Janne legger ofte igjen så koselige og humoristiske kommentarer som får meg til å smile:-))

2 - Yvonne -  som lager så mye flott enten det er kort, eske eller syprosjekter:-)) Og som Janne; kommentarene varmer og bringer frem smilet:-))

3 - Merete.....som lager så vakre kort i de herligste farger!!!:-)) Vintage kortene hennes er såå nydelige!!En herlig inspirasjonskilde:-))

4 - Mette......som er så dyktig på Shabby Chic-stilen og lag på lag!! Hun lager de nydeligste kort  og bloggen hennes fortjener virkelig et besøk:-))

5 - Janniche.....som lager så flotte LO`er og nydelige kort m.m!! Hun er superdyktig på stjernekort og har også sin egen nettbutikk med ant; en antikk-nettbutikk.

6 - Randi.....som lager så vakre esker!! Blomsterpynten og dekoreringen av eskene hennes er helt fantastisk å se på.....må bare nytes:-)) Hun lager også noen fantastisk flotte kort!!

7 - Linda......som lager så lekre kort i vintage og chabby chic-stilen m.m!! Så flink til å sette sammen farger på kortene:-))

Takk til dere for all innspirasjon og alle koselige kommentarer som dere legger igjen!!:-))
Ønsker dere en strålende flott ny uke!

Klem fra Astrid
------------------------------
Min 3.award:-))

Denne fikk jeg av Anita:-))
Tusen hjertelig takk Anita!!! Ble umåtelig glad og rørt over å få den fra deg:-))
Et besøk i bloggen hennes viser hennes store kreativitet som går fra kortlaging til strikking og sying bl.a  Her er det mye flott og se!!

Har lyst til å gi denne awarden til noen som jeg beundrer stort fordi de er så utrolig kreative og dyktige innen denne hobbyen vår!! I disse bloggene har jeg sett så mange vakre kort og andre fantastisk vakre kreasjoner laget av papir, og jeg har mer enn en gang sittet stum av beundring over hva de har laget!!  De lager også flotte tutorials som de deler med oss. Så har du ikke alt vært innom disse bloggene så anbefales det på det varmeste!! Har fulgt de jevnlig omtrent like lenge som jeg har hatt bloggen min, men har ikke vært like flink til å legge igjen kommentarer. De 7 som får den av meg er........
                  Camilla (fra Sverige)
Marianne
Maya
Jannhild

Anita
Kirsten
Lena Katrine
-------------------------------
Min 4.award:-))
Herlighet så glad og rørt jeg er nå:-)) Så tusen hjertelig takk Mette for denne awarden!!! Ta turen innom Mette sin blogg og se de vakre kortene hennes i bl.a Shabby Chic-stil og lag på lag:-))
De som får den av meg er disse kreative og superflinke jentene.....
Gry-Heidi
Nina
Hege-Annie
Nina----------------------------
Min 5.award:-))

Himmel og hav.....så fikk jeg jammen enda en!! Tusen hjertelig takk Yvonne:-))
Er nesten helt stum her nå...*knis*.. men jøss så glad og rørt jeg er for at du vil gi den tilbake til meg Yvonne:-))
Ta dere en tur innom bloggen hennes og se de flotte kortene og syprosjektene hun har lagt ut der.

Denne gir jeg til disse kreative og flinke kortlagerne..........
Carina
Heidi Beate
Victoria


Min 6.award:-))

Nå er jeg stum.....*knis*  Fikk denne fra Mariann som ga den i retur til meg:-)) Tusen hjertelig takk Mariann!!
I bloggen hennes kan du se hvor mye fint hun lager innen kortlaging og andre papirkreasjoner, strikking, sying og matlaging bl.a :-!!

Denne er til alle dere som besøker bloggen min og legger igjen så koselige kommentarer:-)) 
Denne er til dere: Linda, Inger Marie, Anita, Mette, Yvonne og Mariann:-))