.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

tirsdag 15. september 2015

Nordsalten Hobbyklubb #124 - Bling !!

Heisann :-)

Da er det tid for en ny utfordring hos NSHK og denne gangen vil vi se høy BLING faktor på prosjektene dere lager :-) Så finn frem det du har av bling og bli med på utfordringen vår !!

Sponsoren vår er My Besties :-)

Vinneren får 3 digitale stempler !


My Besties har også sponset DT-teamet med nydelige stempler :-)

Her er mitt DT-bidrag:


Jeg har brukt det søte digi stempelet som heter Lil Lovely Hearts som du finner HER
Hun er fargelagt med Promarkers.


Gleder meg til å se hva dere lager til utfordringen med BLING ;-)


Klem, Astrid :-)

Card and Scrap #103 - Bruk dies !

Heisan !

Tiden flyr.......det er høst !! Vel, høst er det ja ifølge kalenderen men da jeg var på kveldstur med hunden min i går kveld var det 18 + ute kl. 22 :-) Blåste en del men varm fønvind gjorde at det bare var deilig. Håper det varer litt :-)

I dag er vi klar med en ny utfordring i Card and Scrap og temaet vårt denne gangen er "Bruk Dies".

Her er sponsorne våre:Inne hos Card and Scrap kan du se de flotte premiene fra sponsorne.

Mitt DT bidrag denne gangen er en gaveeske/boks som jeg har laget fra bunnen av.

 Sett overfra.

En av sponsorne våre er Wycinanka og de har også sponset hele design teamet med mye lekkert dekor i tre, som f,eks rammer og hjørnepynt som jeg har brukt på denne esken. Det er første gang jeg har brukt denne typen dekor men det gav mersmak :-) Disse formene i tre kan en bruke som de er, fargelegge de eller som jeg har gjort.....ha på ett lag med Distress Crackle paint og Stampendous Frantage Shabby blue embossing enamel for å få en krakelering og gammelt preg. Jeg har laget hver hjørnepynt ut av 3 forskjellige deler som jeg har limt sammen først.
Det samme har jeg gjort med rammen rundt motivet. Det blir en flott 3D effekt. På rammen har jeg brukt Frantage Aged rose. Motivet fra by digital Paper er stanset ut med en dies fra Spellbinder Nestabilities men ble skjult av rammen. Mønsterpapiret er fra Pion. Blomstrene er fra Wild Orchid Crafts. Fjærene har jeg kjøpt hos Bokuben, og perlebånd er fra eBay.

Jeg har limt på noen perler under bunnen. Synes det gir esken et løft og den ser straks litt bedre ut. Perlene har jeg kjøpt på Panduro. Det er perler en bruker til smykke.


Innsidene i bunn og lokk er også dekorert med mønsterpapir.

Denne esken er ikke helt ferdig fordi jeg ennå ikke vet hvem jeg skal gi den til. Så jeg venter litt med å dekorere innsidene slik at jeg kan lage den mer personlig når jeg har bestemt meg for hvem som får den. Jeg har også laget et kort som skal følge med esken men har ikke dekorert det heller ferdig av samme årsak. Denne esken vet jeg blir en bursdagsgave med kort og penger oppi.

Håper du vil besøke Card and Scrap og se alt det fine de andre DT`ene har laget !!
Og hiv deg med på utfordringen vår også da ;-)

Takk for at du besøker bloggen min :-)

Ønsker deg en kreativ og fin dag !!


Klem, Astrid


Challenges:

http://cardmaniachallenges.blogspot.no/  - Pastel Colors - 29.09.