.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

søndag 31. januar 2010

Juleeske og Awards

Jeg laget noen esker før jul som jeg glemte å ta bilde av og legge ut her i bloggen. De ble liggende en stund i påvente av at jeg skulle kjøpe låser som jeg kunne lukke de med. Og da det var gjort så var eskene solgt så jeg rakk ikke ta bilder av de. Men fant en da jeg hadde en liten opprydding i ett skap på hobbyrommet. Helt enkel og uten bånd og lås. Men gikk litt beserk med glitterlim her;-)) Tenker den kan fylles med f.eks.twist eller annet godt og gis bort i julen. Hadde bestemt meg for å lage minimum 4 julekort/esker eller annet hver måned frem til jul. Ligger litt etter alt men skal nok greie å hente meg inn igjen tror jeg. Er fortsatt i julekortmodus jeg:-) Her er malen jeg har brukt på esken. Laget min i str. 15cm x 10 cm x 5 cm = (L x B x H)
Mønsterpapiret tror jeg var fra Papirdesign. Esken er laget av kartong. Lokket og bunnen er laget av 3 ekstra lag som er limt sammen. Blomster, glitterlim (gull + rød), og charms er fra Papirloftet.

Tekststempelet mener jeg er kjøpt på Papirloftet også......
Syntes mønsterpapiret var så fint så jeg ville ikke ha noe mer pynt utenpå esken.

Lokket er så tykt og tungt at det faktisk står av seg selv.
Jeg har ikke vært flink til å legge ut jevnlig det jeg har laget, og som nevnt så er mye gitt bort eller solgt før jeg har fått tatt bilder av det. Må bli litt flinkere der; med å ta bilde og redigere så jeg får satt de inn i bloggen. Men må også innrømme at det er det jeg synes er litt kjedelig med dette:-/  Bruker nemlig så lang tid på det:-(((  Har et lite mini lommekamera og det blir ofte dårlige bilder. Så derfor tar jeg en del bilder, laster de opp på pc`n og plukker ut de beste og sletter resten, de bildene som er best laster jeg opp i Photobucket.com hvor jeg redigerer bildene før jeg laster de opp i bloggen.
Hvet jo at jeg kunne ha droppet Photobucket men synes det er litt finere med bilder som har ramme eller er redigerte. Skulle nok absolutt ha hatt meg et annet kamera og det står på ønskelista:-))
--------------------------------------------------------------
AWARDS:-))
Jeg har fått noen awards som jeg ikke har fått gjort noe med ennå MEN det betyr ikke at jeg ikke ble glad for de....for det ble jeg:-))

Som jeg fikk fra snille Eli Kristin:-)))
Tusen hjertelig takk!! Ble kjempeglad for å få den fra deg:-))
Eli Kristin er superdyktig på fotografering og i bloggen hennes finner du masse flotte bilder fra hjembyen vår Florø, fra hennes fjell-og fotturer rundt om kring, samt fra hennes hverdagsliv med familien i tillegg til kortene og LO`ene hun lager m.m:-))
De som får denne awarden fra meg er:
----------------------------------------------------------------
Disse to awardene fikk jeg begge fra Yvonne og Merete; Tusen hjertelig takk til dere:-)))  Så kjekt at dere ville gi de til meg!!  Besøk bloggene deres!! De lager så vanvittig flotte kort:-))
Med denne Happy-awarden så skal en liste opp 10 ting i livet som gjør en glad:-))  Er jo såååå mye som gjør meg glad, men i tilfeldig rekkefølge og det jeg kommer på i farten er:
1-.familie
2-.venner
3-.sommer og sol
4-.musikk og konsert opplevelser
5-.kortlaging
6-.hunder
7-.utenlands ferier
8-.å få ros for noe positivt jeg har gjort
9-.når jeg kan hjelpe andre
10-. at jeg greide å kutte røyken og har vært røykfri i 5 år:-))

Disse awardene gir jeg videre til:
Randi
Helle
Janniche
Lena Katrine
Kine

-----------------------------------------------------
Tusen takk til dere som legger igjen kommentarer hos meg!! 
Setter veldig stor pris på det:-))
Ønsker dere alle en koselig søndagskveld:-))

Klem, Astrid