.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

onsdag 10. april 2013

Tilbake etter laaaang tørke ;-)

Heisann :-)

Etter en lang tørke er det godt å komme i gang igjen!!
Utrolig at det nærmer seg 1 år siden sist jeg blogget. Vel, hadde jo bare tenkt å ta en liten pause men tiden gikk og jeg kom bare ikke i gang igjen. Har faktisk også vært inne på tanken om å legge ned bloggen men tenkte jeg fikk vente og se, og er glad for det nå :-)

Selv om jeg ikke har blogget så har jeg laget noe fra tid til annen det siste året, men det har vært svært lite. Det hjalp godt på tørken å være på Ski-Treffet i mars !!!  Var på Pro/Fleximarker Kurs med Maya som jeg har hatt lyst til så lenge, og kosa meg :-)  Om du lurer på hva jeg lagde på treffet.....så er svaret INGENTING....hi hi hi. Bestemte meg for å øve meg på fargelegging etter kurset som var fredags kvelden, og det var det jeg gjorde resten av helgen, og fortsatt prøver på hjemme.....øve, øve,øve.  Tar nok sin tid må jeg innse :-/  Jeg vet hva og hvordan, men det blir ikke slik på papiret....hmmm
Gir ikke opp nei ;-)  Så jeg øver fortsatt.....

Har vært på Ski-treffet en gang før, og det var utrolig kjekt å treffe igjen de jeg ble kjent med da :-)  Men noen savnet jeg da....som Janne , Laila og Angella m.fl..  Håper jeg treffer dere til høsten !!  Men så traff jeg en del nye kjempekoselige jenter og slik er det jo på disse treffene rundt om kring...en blir alltid kjent med nye mennesker :-)  Og for meg så er det faktisk det Ski-Treffet handler om, treffe kjente og få nye bekjentskaper, skravle og le, låne og dele, nyte god mat og rangle, og for ikke å glemme...shoppe...hi hi hi. Ja for jeg måtte selvfølgelig innom Bikuben før treffet, og så var det jo hele tre butikker på treffet så jeg måtte jo handle litt der også ;-)

Siden jeg har så lang reisevei som inkl. buss, fly og tog, så begrenser det seg hva en kan få med seg. Siden jeg skulle på fargekurset så tok jeg bare med meg tusjene, papir og motiver. og tenkte at jeg fikk holde meg til det den helgen. Men det er så mange fantastiske snille og gode mennesker som gjerne deler med en, så om jeg ville kunne jeg fint ha laget kort selv om jeg ikke hadde noe utstyr med meg :-)
Ja til og med sengeklær og seng fikk jeg låne fra Yvonne og Janne !! Og snille Line plukket meg opp på Bikuben på vei fra jobb til treffet i Ski, og sparte meg for bussen med alt mitt pikk-pakk :-)
Tusen takk jenter :-)

Storkoser meg på disse treffene og gleder meg stort til okt. og neste treff !!! Bare så synd at tiden går så fort i godt lag ;-)

Her er et kort som ble laget for en tid tilbake.

Motivet er fra nettet og artisten Charlotte Becker.
Mønsterpapiret er Graphic 45 - Baby 2 Bride Collection
- Sentimental Baby.
Diesen jeg har brukt på bildet er Marianne Design - Frame and Swirls dies. Diesen i hjørnet er Marianne Design - Anja Corner Die. Og diesen helt neders er Marianne Design - Broderie Border.


Husker ikke hvor dette stempelet kom fra, men lurer på om jeg kjøpte det på Papirloftet en gang.Noen som vet?
Teksten er skrevet i Word. 


Innsidene

Og baksiden av kortet med mitt private stempel.


Tusen takk for at DU titter innom bloggen min :-)

Ha en fin dag!