.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

onsdag 29. april 2009

Mitt første posekort

Laget mitt første posekort i går etter at jeg ble innspirert av Lise og Rita på treffet. Morsomt og enkelt å lage:-)
Takk for innspirasjonen jenter!
Jeg laget det helt enkelt denne første gangen og skal gi det bort til en konfirmant som bor i nabolaget. Laget ikke pengelomme eller tag til dette kortet.

Mønsterpapiret (det brune) er fra Cosmo Cricket og er 2-sidig. Har kun brukt baksiden her. Det andre mønsterpapiret er Infuse fra Basic Grey.
Jeg har brukt Edge Distresser`en min på alle kanter.
På alle sidene har jeg brukt Spellbinders Nestabilities Labels Two.
Teksten på fremsiden har jeg laget i word.
Har brukt magneter til å lukke kortet. På innsiden til venstre har jeg brukt stempel fra Stempelglede og den til høyre har jeg skrevet i word og printet ut. Tag`en er fra Tim Holtz "Phil Osophy Tags"
Takk for besøket!
Thanks for stopping by!

Mine yngste scrappe-venner;-)

Sist søndag fikk jeg besøk av mine to nieser, Natalie og Tuva, på 7 år. De ville så gjerne lage kort til to venninner som snart har bursdag. Tuva ville lage ett trappekort og Natalie ett vanlig kort. Vi hadde noen koselige timer sammen og jeg ble sååå imponert over jentenes maling av motivene de valgte:-)
De fikk fargelegge med distress, brukte god tid og det var ingenting å si på konsentrasjonen. Dette var noe de storkosa seg med og stadig vekk kom det fra de "sjå tanta"…..og en forklaring på hvorfor akkurat den fargen ble valgt, hvor glad Tiril og Andrea kom til å bli for kortene siden de hadde laget dem selv, samt andre koselige kommentarer. De har laget kort før men dette var første gang de malte med distress, og jeg synes de var utrolig flinke!:-)

Natalie & Tuva
Tuva 7 år
Natalie 7 år
Tuva`s motiv er ferdigmalt Og Natalie`s motiv ferdigmalt Her er de stolte jentene med kortene de laget:-) Tuva`s trappekort
Og Natalie`s kort, fremsiden
Og innsiden.
My two nieces, both 7 years, came over last Sunday and wanted to make cards for some friends birthday. The images were colored with distress ink and I think they did a great job:-)
Takk for besøket!
Thanks for stopping by!