.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

søndag 1. februar 2015

Kort`O`Mania utfordring #123 - Vi vil se LOVE / Some Love :-)


Heisann :-)

Da er vi klar med en ny utfordring hos Kort`O`Mania og denne gangen vil vi se LOVE !!

Det kan være så mye. Vi nærmer oss Morsdagen som er 8.februar og Valentines Day som er 14. februar, eller kanskje du bare vil lage ett kort til noen du er glad i enten det er en venninne, en partner eller noen andre som du synes fortjener det :-)

Vi har en ny sponsor med oss denne gangen  PPINKY DOLLS   som sponser både oss i DT og premien til vinneren. Anbefaler en tur innom her...mange søte digi stempler :-)


Her er mitt DT bidrag med det skjønne motivet som heter My Heart To You . 
Hun ser litt trist ut men jeg falt helt for henne :-)  


Mønsterpapiret er fra Maja Design - Life in the Country - Summer Breeze.

Motivet er stanset ut med Nellies Multi Frame Die MFD020 "Bloem" .Blomster fra Wild Orchid Crafts. Har fått litt hvit acryl maling på seg og Star Dust glitter.Kommer nok til å bruke denne jenta en del på kort fremover :-) Er ikke fornøyd med fargeleggingen !! Det går altfor lang tid mellom hver gang jeg fargelegger desverre. Håret synes jeg er såååå vanskelig å fargelegge !! Hun er fargelagt med Promarkere. Det lille hjertet har fått litt Star Dust glitter også.


Stempelet er fra ei Stempelplate fra North Star Stamps.


Jeg har brukt en punch fra Martha Stewart til å lage bordene på mønsterpapiret.
Blonden kjøpte jeg hos Wild Orchid Crafts for noen år siden.
 Splittbinders fra Storyteller (tror jeg).Hjertecharms fra Kort og Godt (tror jeg). Glassdekoren på streng er kjøpt på Wild Orchid Crafts for flere år siden også. De små hjertene (6 mm) er fra Kort og Godt.

 *****

Da håper jeg dufikk lyst til å besøke  Kort`O `Mania og bli med på utfordringen vår :-)Takk for at du besøker bloggen min  

                                                          Ønsker deg en fin søndag !