.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

tirsdag 21. april 2009

Bursdagskort

En av mine nieser fylte 7 år for ett par uker siden og da laget jeg dette trappekortet. Ble ikke helt fornøyd med det. Syntes det ble for mye blomster og glitter. Fikk ikke fjernet blomstrene siden jeg var så kjempelur (!) at jeg brukte en sterk flytende lim til å feste de med… Jaja…lærer stadig og blir klokere underveis….hi-hi. Fremsiden
Stående fra siden. Baksiden med plass til tekst. Under kortet, festet ett bånd for at det ikke skal legge seg flatt. Sammenbrettet, fra siden. Sammenbrettet, fremsiden.
Her er fremgangsmåten: Bazill kartong kuttes til 15 x 30 cm Lag pregelinjer etter følgende mål: 2.5 cm x 2 / 5 cm x 2 / 7.5 cm x 2. Legg på mønsterpapir. Brett kortet etter pregelinjene og pynt kortet.
-----------------------------------------------
Mønsterpapiret er kjøpt på Nille. Motiv Stempelet er Sugar Nellie "Rope Swing" som jeg fikk trykket opp på treffet. Tusen takk Jorunn:-) Har fargelagt med Promakers. Grenen som dissen er "festet" til er en QuicKutz Revolution Dies, som Rita var Så snill å låne bort på treffet. Tusen takk Rita:-) Jeg har brukt Scrapper`s Floss som "tau" over grenen. Tekst stempelet er "Dekorkort Tekst Hurra for Deg" fra Papirloftet. Den hvite hjerteborden er Lace Border fra Panduro. Presangene er en QuicKutz Dies Present Tall som jeg har stanset ut. Navnet har jeg skrevet ut på Pc`en.
Hjørnestemplene jeg har brukt på baksiden er fra Stempelglede. Og ellers har jeg brukt hjerte-charms, blomster bling, bånd og halvperler.
------------------------------------------------------------------------ Ettersom dette kortet lett flater helt ut når det blir pyntet, så tok jeg og festet ett bånd under kortet og festet det med splittbinders, slik at det blir stående. Kjekt å lage trappekort (har også hørt de omtalt som trekkspillkort) og så er de så enkle og raske å lage. Skal nok lage flere av disse:-)
------------------------------------------
Takk for besøket:-)
Thanks for stopping by:-)