.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

tirsdag 15. september 2015

Card and Scrap #103 - Bruk dies !

Heisan !

Tiden flyr.......det er høst !! Vel, høst er det ja ifølge kalenderen men da jeg var på kveldstur med hunden min i går kveld var det 18 + ute kl. 22 :-) Blåste en del men varm fønvind gjorde at det bare var deilig. Håper det varer litt :-)

I dag er vi klar med en ny utfordring i Card and Scrap og temaet vårt denne gangen er "Bruk Dies".

Her er sponsorne våre:Inne hos Card and Scrap kan du se de flotte premiene fra sponsorne.

Mitt DT bidrag denne gangen er en gaveeske/boks som jeg har laget fra bunnen av.

 Sett overfra.

En av sponsorne våre er Wycinanka og de har også sponset hele design teamet med mye lekkert dekor i tre, som f,eks rammer og hjørnepynt som jeg har brukt på denne esken. Det er første gang jeg har brukt denne typen dekor men det gav mersmak :-) Disse formene i tre kan en bruke som de er, fargelegge de eller som jeg har gjort.....ha på ett lag med Distress Crackle paint og Stampendous Frantage Shabby blue embossing enamel for å få en krakelering og gammelt preg. Jeg har laget hver hjørnepynt ut av 3 forskjellige deler som jeg har limt sammen først.
Det samme har jeg gjort med rammen rundt motivet. Det blir en flott 3D effekt. På rammen har jeg brukt Frantage Aged rose. Motivet fra by digital Paper er stanset ut med en dies fra Spellbinder Nestabilities men ble skjult av rammen. Mønsterpapiret er fra Pion. Blomstrene er fra Wild Orchid Crafts. Fjærene har jeg kjøpt hos Bokuben, og perlebånd er fra eBay.

Jeg har limt på noen perler under bunnen. Synes det gir esken et løft og den ser straks litt bedre ut. Perlene har jeg kjøpt på Panduro. Det er perler en bruker til smykke.


Innsidene i bunn og lokk er også dekorert med mønsterpapir.

Denne esken er ikke helt ferdig fordi jeg ennå ikke vet hvem jeg skal gi den til. Så jeg venter litt med å dekorere innsidene slik at jeg kan lage den mer personlig når jeg har bestemt meg for hvem som får den. Jeg har også laget et kort som skal følge med esken men har ikke dekorert det heller ferdig av samme årsak. Denne esken vet jeg blir en bursdagsgave med kort og penger oppi.

Håper du vil besøke Card and Scrap og se alt det fine de andre DT`ene har laget !!
Og hiv deg med på utfordringen vår også da ;-)

Takk for at du besøker bloggen min :-)

Ønsker deg en kreativ og fin dag !!


Klem, Astrid


Challenges:

http://cardmaniachallenges.blogspot.no/  - Pastel Colors - 29.09.

6 kommentarer:

 1. WOW så fantastisk flott denne esken var,
  mange nydelige detaljer, flotte sarte farger,
  klem Bente:)

  SvarSlett
 2. For en flott eske du har laget i fine farger og masse fin pynt:)
  Ønsker deg en fin kveld:)
  Clemzy Karin D

  SvarSlett
 3. This is something that I think every living female on earth would love. I truly don't know anyone who wouldn't be thrilled with this. It's magnificent and my favoritest (that is a craft word) project I've seen lately. My own daughter who doesn't like super girly stuff would oooh and aaah over this. I love the papers you've used and I adore the flowers and image. The ribbon around it is a great touch and brings me to say: Thanks for joining us at Craft-Dee BowZ for our September challenge. But, back to this box. This would be awesome on a dresser where sweet little things could be kept inside safe and sound. I love this box. I might have to make one for my sweet daughter for Christmas now that I've seen this. XXOO, Gail

  SvarSlett
 4. this is gorgeous !
  Thank you for joining us at Craft your passion!
  Good Luck and hope to see you again.
  Fiki DT member

  SvarSlett
 5. A great card - thanks for sharing it with us at Crafting from the Heart.

  Helen x

  SvarSlett
 6. This is gorgeous Astrid. I love the design and feminine details. Thank you for joining our challenge at Craft Your Passion. We hope to see you again!
  ~ Bonnie DT

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!