.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

søndag 10. januar 2010

Min første Award:-))

Min første Award!!
Jeg har fått min første award (høres ut som jeg venter flere....hi hi hi) og den fikk jeg av Linda; Tusen hjertelig takk Linda!! Jeg ble både rørt og glad,... og overrasket:-)) Linda er en av mine nyeste bloggvenner og hun er så flink til å legge igjen koselige kommentarer:-)) Mye flott i bloggen hennes og hun lager noen lekre Vintagekort m.m:-)) Ta turen innom henne og se selv!

Tusen takk igjen Linda:-))

Disse reglene gjelder for denne awarden:

1. Kopier awarden til bloggen din.
2. Link til den personen som ga deg awarden.
3. Fortell 7 interresante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du vil sende awarden til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres,slik at de får
vite om denne awarden.

Det er så mange flere enn 7 stykker jeg gjerne skulle ha gitt denne til!! Jeg ser at mange av dere allerede har fått den og det er så fortjent. Men siden det er min første award så må det bli den herlige kreative kort-gjengen jeg er medlem av. Vi har det så koselig når vi treffes og jeg er såååå glad for å ha blitt kjent med hver og en av dere!!:-))  Så de som får den av meg er............

Anita 

Ta en tur innom bloggene deres og se alt det flotte disse jentene har laget!
Og så var det 7 interessante fakta om meg selv...... Om de er så interessante for dere vet jeg jo ikke men her er de........

1- Jeg er LIVREDD for Vevkjerring og heller ikke glad i andre små krypende arter!! Hjelper lite at jeg vet de er ufarlige....sukk....
2 - Glad i mat men er elendig på kjøkkenet!!
3 - Veldig glad i hunder!! - Hadde en nydelig golden retriever som het Marko, han fikk hjertesvikt for 2 1/2 år siden og den dagen jeg måtte ta han til dyrlegen for siste gang er en av mine tyngste dager sålangt i livet, han ble bare 8 1/2 år og var verdens snilleste hund......  Siden det har jeg vært forvert i Dyrebeskyttelsen, Om alt går som planlagt hos oppdretter så får jeg en liten golden tispe i april-mai:-))
4 - Jeg er egentlig litt beskjeden av meg, men det er det få som tror noe på siden skravla går og latteren henger tett på;-))
5 - Har vanskelig for å kvitte meg med ting....kan jo være at jeg får bruk for det senere (noe som skjer sjeldent), har vært en bitteliten fremgang siste årene men er vel egentlig et håpløst tilfelle her..."rødme"
6 - Har aldri før hatt en hobby som har gitt meg så mye glede som denne hobbyen gir meg!! Ser liksom for meg at jeg sitter og putler med stempel og papir; helt i min egen verden, på gamlehjemmet......hi hi hi  Med andre ord.....en hobby for livet;-))
7 - Er et sommermenneske!! Hver årstid har sin egen sjarm men sommeren er så absolutt favorittiden:-))


Gleder meg til å lese deres 7 fakta om dere selv jenter;-))

Ha en strålendes flott søndag alle sammen!
Klem, Astrid
-----------------------------------------------
Min 2.Award:-))
Smilet mitt går helt rundt her nå for jeg har vært så heldig å få den samme Awarden enda en gang, og denne gangen ifra Inger Marie :-)) Tusen hjertelig takk Inger Marie!!!

Hun lager de lekreste kreasjoner og er en flott innspirasjonskilde:-)) Har du ikke alt vært i bloggen hennes så anbefaler jeg en tur dit!!

Jeg ser at det er mange som har fått denne awarden blant mine bloggvenner og det er så vel fortjent!! Men som Inger Marie gjorde....har også jeg lyst til å gi den til noen som ikke har fått den før eller har så mange, så jeg går i tenkeboksen en stund før jeg går videre med hvem jeg gir den til.

Etter en kjapp bloggrunde ser jeg at de fleste alt har den:-))

De 7 som får den av meg er........

1 - Janne.....som har imponert meg slik fra første gang jeg besøkte bloggen hennes. Hva hun kan få ut av ting og for en kreativitet!!!!! Hun lager så mye forskjellig; fra kort, til syprosjekter, hun endrer utseende på gamle møbler med et malingstrøk og .....ja ta turen innom bloggen hennes og se selv!! Janne legger ofte igjen så koselige og humoristiske kommentarer som får meg til å smile:-))

2 - Yvonne -  som lager så mye flott enten det er kort, eske eller syprosjekter:-)) Og som Janne; kommentarene varmer og bringer frem smilet:-))

3 - Merete.....som lager så vakre kort i de herligste farger!!!:-)) Vintage kortene hennes er såå nydelige!!En herlig inspirasjonskilde:-))

4 - Mette......som er så dyktig på Shabby Chic-stilen og lag på lag!! Hun lager de nydeligste kort  og bloggen hennes fortjener virkelig et besøk:-))

5 - Janniche.....som lager så flotte LO`er og nydelige kort m.m!! Hun er superdyktig på stjernekort og har også sin egen nettbutikk med ant; en antikk-nettbutikk.

6 - Randi.....som lager så vakre esker!! Blomsterpynten og dekoreringen av eskene hennes er helt fantastisk å se på.....må bare nytes:-)) Hun lager også noen fantastisk flotte kort!!

7 - Linda......som lager så lekre kort i vintage og chabby chic-stilen m.m!! Så flink til å sette sammen farger på kortene:-))

Takk til dere for all innspirasjon og alle koselige kommentarer som dere legger igjen!!:-))
Ønsker dere en strålende flott ny uke!

Klem fra Astrid
------------------------------
Min 3.award:-))

Denne fikk jeg av Anita:-))
Tusen hjertelig takk Anita!!! Ble umåtelig glad og rørt over å få den fra deg:-))
Et besøk i bloggen hennes viser hennes store kreativitet som går fra kortlaging til strikking og sying bl.a  Her er det mye flott og se!!

Har lyst til å gi denne awarden til noen som jeg beundrer stort fordi de er så utrolig kreative og dyktige innen denne hobbyen vår!! I disse bloggene har jeg sett så mange vakre kort og andre fantastisk vakre kreasjoner laget av papir, og jeg har mer enn en gang sittet stum av beundring over hva de har laget!!  De lager også flotte tutorials som de deler med oss. Så har du ikke alt vært innom disse bloggene så anbefales det på det varmeste!! Har fulgt de jevnlig omtrent like lenge som jeg har hatt bloggen min, men har ikke vært like flink til å legge igjen kommentarer. De 7 som får den av meg er........
                  Camilla (fra Sverige)
Marianne
Maya
Jannhild

Anita
Kirsten
Lena Katrine
-------------------------------
Min 4.award:-))
Herlighet så glad og rørt jeg er nå:-)) Så tusen hjertelig takk Mette for denne awarden!!! Ta turen innom Mette sin blogg og se de vakre kortene hennes i bl.a Shabby Chic-stil og lag på lag:-))
De som får den av meg er disse kreative og superflinke jentene.....
Gry-Heidi
Nina
Hege-Annie
Nina----------------------------
Min 5.award:-))

Himmel og hav.....så fikk jeg jammen enda en!! Tusen hjertelig takk Yvonne:-))
Er nesten helt stum her nå...*knis*.. men jøss så glad og rørt jeg er for at du vil gi den tilbake til meg Yvonne:-))
Ta dere en tur innom bloggen hennes og se de flotte kortene og syprosjektene hun har lagt ut der.

Denne gir jeg til disse kreative og flinke kortlagerne..........
Carina
Heidi Beate
Victoria


Min 6.award:-))

Nå er jeg stum.....*knis*  Fikk denne fra Mariann som ga den i retur til meg:-)) Tusen hjertelig takk Mariann!!
I bloggen hennes kan du se hvor mye fint hun lager innen kortlaging og andre papirkreasjoner, strikking, sying og matlaging bl.a :-!!

Denne er til alle dere som besøker bloggen min og legger igjen så koselige kommentarer:-)) 
Denne er til dere: Linda, Inger Marie, Anita, Mette, Yvonne og Mariann:-))

14 kommentarer:

 1. Gratulerer med awarden Astrid!! Også vil eg seie tusen takk for at du valgte meg som ein av dine sju ;) Føler det kanskje ikkje heilt velfortjent, har vert litt lite framgang her i det siste, men eg får heller leve opp til den, og prøve å bli betre :) Har so lyst å sette meg ned å putle, men den tida strekke desverre ikkje alltid til.
  Gledar meg til vi treffast igjen Astrid. og eg vart kjempeglad for å høyre at du skal få deg en ny liten venn, sukk, dei er so nydelige når dei er små!!! ...og når dei veks opp ;)
  Største utfordringen no er å skrive 7 fakta om meg sjølv...får vel vri hjerne og sette i gang ;)
  Ha ein fin søndagskveld Astrid!
  Kjempefin eske du har laga!!! Syns sløyfa var fin eg ;)

  SvarSlett
 2. Tuuusen takk, vennen!!!
  Setter utrulig stor pris på denne flotte awarden, og ei stor ære å motta den fra deg!!!

  såå lekkert kort du har laget under her! Nydelige farger og så stilig design!!

  Klem,
  Jorunn

  SvarSlett
 3. Tusen takk for award, Astrid!!!
  Det var koselig!!!
  Fin esken din over her var!!!! Og enig med deg at Maja papirene er herlige! Men ikke enig at noe av esken din ble ødelagt!! =) Den var helt flott!
  Takker igjen, og ønsker deg en fin uke!
  Klem, Anita ;)

  SvarSlett
 4. God morgen Astrid...
  Tusen tusen takk, vet ikke helt hva jeg skal si. Det er jo så gøy, blir helt rørt.
  Blir så glad når noen setter pris på det jeg lager og iallefall når de kommer meed så herlige tilbakemeldinger som du gjør.....
  Har jo drivi med mange hobbyer opp gjennom årene, men ingen har vært så givende som denne. Alle er jo så oppmuntrende og hyggelige mot hverandre inne i bloggverden, herlig med ett sted uten noen form for negativitet. Det er det jo nok av i samfunnet ellers!
  Nok engang tusen takk. You made my day!!!!!
  Stoooooor klem:-)

  SvarSlett
 5. Åh,snille du!!!Takker og bukker1Synes dette er så morro,og tusen takk for koselige ord!Blir helt rørt jeg(og smårød!)!Ha en flott uke!
  Janne

  SvarSlett
 6. Hei Astrid!
  Tusen takk for hyggelig award! Det setter jeg stor pris på, spesielt av en så dyktig scrapper som deg!
  Jeg sender den gladelig tilbake til deg for dine flotte arbeider og alle dine utfyllende positive kommentarer som jeg setter veldig stor pris på!

  Er allikevel ikke så sikker på om du vil høre meg synge Fader Jacob på japansk;)
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 7. Heisann skjønne Astrid, du er ei perle og en stor inspirasjonskilde, dyktig, kreativ og blid som du er! :D Ser det drysser awarder på deg og det er så utrolig vel fortjent! Du er raus og deler både smil, oppmuntrende og gode ord på din veg!

  Tusen hjertelig takk for hilsen,, SMS og awarden fra deg, beæret! :) Må gruble litt før jeg presenterer den, hi-hi!!

  Ha en super kveld! Kanskje scrapper jeg mitt første kort i år i kveld :P Stooor klem fra meg!!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med awardene, Astrid!

  Og tusen, tusen takk for at du vil gi en videre til meg også :)
  Jeg setter utrolig stor pris på å få denne fra deg!

  Ha en fin dag! Go'klem

  SvarSlett
 9. Hei på deg Astrid!
  Gratulerer så masse med awarden du har fått fra flere! Denne har du fortjent til 1000!!

  Tuuusne takk for at du gir den videre til meg!! Jeg setter stoooor pris på å få den fra deg! Stor og god klem :)

  Tusen takk for all inspirasjon og alle de flotte kommentarene du gir meg!!
  Klem og ha en flott onsdag :)

  SvarSlett
 10. Ååå tusen hjertelig takk Astrid. Dette satte jeg umåtelig stor pris på. Skjønt jeg er vel den som fortjener awards aller minst siden jeg er så håpløs dårlig til å følge opp disse.

  Ha en strålende dag videre og takk igjen.

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 11. Tusen, tusen takk for awarden, Astrid ! Utrolig koselig å få, og så snilt av deg å tenke på meg :o)

  Klemmer, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 12. Tuuusen takk for awarden, Astrid!! :) Setter så stor pris på det! :) *klem*

  SvarSlett
 13. Tusen, tusen takk, Astrid! Setter veldig stor pris på det! Jeg er imidlertid utrolig dårlig til å følge opp disse awardene da men... *flau*

  Ha en strålende uke, Astrid.
  Klemmer fra Kirsten

  SvarSlett
 14. Tusen tusen hjertelig takk for awarden, Astrid!!
  Og gratulere så mye til deg for de du har mottatt!!
  Så velfortjent, du lager så mye flott og kommentarene fra deg er bestandig en solskinns-glede!!
  Tusen takk igjen for awarden, fordi om jeg er utrolig dårlig på å gi de videre...
  Ha en strålende mandag,
  klem fra Maya :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!