.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

tirsdag 21. april 2009

Bursdagskort

En av mine nieser fylte 7 år for ett par uker siden og da laget jeg dette trappekortet. Ble ikke helt fornøyd med det. Syntes det ble for mye blomster og glitter. Fikk ikke fjernet blomstrene siden jeg var så kjempelur (!) at jeg brukte en sterk flytende lim til å feste de med… Jaja…lærer stadig og blir klokere underveis….hi-hi. Fremsiden
Stående fra siden. Baksiden med plass til tekst. Under kortet, festet ett bånd for at det ikke skal legge seg flatt. Sammenbrettet, fra siden. Sammenbrettet, fremsiden.
Her er fremgangsmåten: Bazill kartong kuttes til 15 x 30 cm Lag pregelinjer etter følgende mål: 2.5 cm x 2 / 5 cm x 2 / 7.5 cm x 2. Legg på mønsterpapir. Brett kortet etter pregelinjene og pynt kortet.
-----------------------------------------------
Mønsterpapiret er kjøpt på Nille. Motiv Stempelet er Sugar Nellie "Rope Swing" som jeg fikk trykket opp på treffet. Tusen takk Jorunn:-) Har fargelagt med Promakers. Grenen som dissen er "festet" til er en QuicKutz Revolution Dies, som Rita var Så snill å låne bort på treffet. Tusen takk Rita:-) Jeg har brukt Scrapper`s Floss som "tau" over grenen. Tekst stempelet er "Dekorkort Tekst Hurra for Deg" fra Papirloftet. Den hvite hjerteborden er Lace Border fra Panduro. Presangene er en QuicKutz Dies Present Tall som jeg har stanset ut. Navnet har jeg skrevet ut på Pc`en.
Hjørnestemplene jeg har brukt på baksiden er fra Stempelglede. Og ellers har jeg brukt hjerte-charms, blomster bling, bånd og halvperler.
------------------------------------------------------------------------ Ettersom dette kortet lett flater helt ut når det blir pyntet, så tok jeg og festet ett bånd under kortet og festet det med splittbinders, slik at det blir stående. Kjekt å lage trappekort (har også hørt de omtalt som trekkspillkort) og så er de så enkle og raske å lage. Skal nok lage flere av disse:-)
------------------------------------------
Takk for besøket:-)
Thanks for stopping by:-)

9 kommentarer:

 1. ohhh Wowwwwww Astrid,what a beautiful card,l love the image and colours.

  Hugs Riet.x

  SvarSlett
 2. hi astrid,
  your card is stunning and so lovely and sweet I love the colors
  hugs lia

  SvarSlett
 3. Knall bra Astrid!! dette var et flott kort, eg sitter å tenker at dette var en morsom løsning på slike veninne kort som jenta mi kan gi bort i bursdags presang, og enda ei oppgave til 4H prosjektet hennes! Takk for at du deler☺

  SvarSlett
 4. Nydelige kort, begge de to siste du har laga!!
  Herlige farger og detaljer!
  Syntes det trappekortet var lekkert!!! Trenger masse blomster og bling når en 7 år!!!!
  Er sikker på at dette faller stort i smak!

  Kos dere masse i helga!!! Skulle så gjerne ha vært med, men det går ikkje å skvise inn denne gangen, men satser på det blir fleire anledninger!

  Klem,
  Jorunn

  SvarSlett
 5. Så nydelig kort - veldig stilige de trappekortene - prøvde en gang men rotet det bare til :) Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :) Det varmer mitt hjerte å høre at noen synes jeg er flink (he, he).. God klem, Bente

  SvarSlett
 6. Great card love that image and the paper is just perfect as is the style of card, thanks for your lovely comments on my blog

  Have a great weekend
  Hugs Jacqui x

  SvarSlett
 7. Hei!
  Takk for i går! Det var kjempekoselig,
  og så deilig når latteren sitter så løst!!!
  Skikkelig vitamin-innsprøyting=)
  Synes siden din ble fin!!
  Som rosa-elskende må da dette være toppers!
  Synes ikke at det ble for mye! Kan vel ikke bli for mye av noe man liker!? =) =)
  Ha en fortsatt fin søndag,
  klem, Anita ;)

  SvarSlett
 8. Takk for sist Astrid, nok en gang et suksess treff!!
  Kjempefint trappekort, og så smart med det båndet under! Lurt!!
  Vet du, sånn som du forklarte den nye layouten din her på bloggen, så hørtes det veldig glorete ut. Så jeg hadde bestemt meg for å være ærlig i tilbakemeldingen når du ønsket det. Men jeg synes absolutt ikke den er for rosa eller glitrete. Og det mener jeg, synes den var kjempefin jeg!!!! Så den kan du trygt beholde!
  Vi snakkes fort håper jeg :o)

  SvarSlett
 9. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog. Any feedback would be greatly appreciated.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!