.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

onsdag 23. september 2009

Bryllupskort

Hei bloggvenner!! Håper dere har hatt en herlig sommer:-) Nå er det høst og det er den perfekte tiden for å sitte og kose seg med kortlaging utover kveldene. Det ble en laaaang pause fra bloggen i forbindelse med sommeren men nå er det jammen godt å være i gang igjen:-)) Hadde ikke planlagt det men da sommeren og varmen kom mistet jeg lysten på kortlaging og blogging, og ble opptatt med andre ting isteden. Noen kort har jeg likevel laget i løpet av denne tiden, men har ikke tatt bilder av de før de ble gitt bort eller solgt. Så helt fraværende på kortfronten har jeg ikke vært;-) Gleder meg til å ta runden i bloggene jeg besøkte fast før, og se på all den flotte kreativiteten som finnes rundt om kring blant dere. Gleder meg også til å oppdage nye bloggere jeg kan følge og hente inspirasjon ifra:-)) Takk for alle koselige hilsener som dere har lagt igjen hos meg tidligere!!! Settere veldig stor pris på at noen tar seg tid til å legge igjen noen ord etter å ha vært innom bloggen min:-)) Da følger jeg gjerne etter i sporene dine, og gjengjelder besøket for å se hva du lager;-) En flott måte og oppdage nye bloggere på synes jeg.
Recipi: * Pattern Papers: Making Memories, Love Story * Stamps: Image-Kort & Godt, text-Kreativ Hobby and Papirgleder, corners-Stempelglede * Embellishments: flowers, hvite pearls, golden hearts, ribbon, * Tools: MS Edge punch Doily Lace
Takk for at du besøker bloggen min!!
Thanks for visiting my blogg!!


7 kommentarer:

 1. Hei Astrid, så kjekt å se at du blogger igjen, he-he! Håper det står bra til med deg - det var iallfall et nydelig bryllupskort i romantisk stil du starter med her. Lekkert! :)

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake i bloggverdenen, godt å ha deg tilbake :)
  Herlig bryllupskort, liker disse konvoluttkortene. Veldig dekorative. Flott at ditt var laget i rødt, fargen for romanse.
  Håper vi treffes igjen snart, klem

  SvarSlett
 3. Hei Astrid!!!

  Så kjekt å se at du er igang igjen!!!

  Nydelig flott bryllupskort, så gjennomført og fint, og i kjærlighetens farger.... =)

  Ønsker deg en fin ukeslutt, og god helg!!

  Klem, Anita;)

  SvarSlett
 4. Hei igjen =)
  Takk for hilsen!! Koselig!

  Hjertepuncheren er jeg bare såååååå glad for at jeg fikk tak i, den skal nok (og er allerede) bli mye brukt!!!
  Jeg gikk en stund og lurte på den da de hadde den hos Happy Hobby i Førde, men så ble det ikke til at jeg kjøpte den...det angret jeg selvfølgelig på....Men så når jeg var i Ålesund nå i august hadde de den hos Familieminner!!! Gjett om jeg ble glad!! Og enda gladere nå når jeg ser hvor anvendelig den er!!! =))))) Men det er selvfølgelig en mager trøst for deg....Jeg lover å gi deg et ord om jeg skulle dumpe over den igjen en eller annen plass!! =)

  Håper det blir mulig å få til et treff snart, da kan du få låne Hänglene....=)))

  Ha en fin fredag og HELG!!
  Klem, Anita;)

  SvarSlett
 5. Oooooops!
  He-he...begynner å bli skikelig aktiv her nå jeg....=))))))))
  Jeg såg nå at det var Martha Stewart puncheren du mente....trodde det var det hjertet...(som jeg er sååååfornøyd med, he-he)

  Ms puncheren bestilte jeg egentlig hos Happy H-Førde, men fikk den aldri..så jeg bestilte den hos Papirloftet, men tror de er tom nå, iflg Mariann, som også har lyst på den...HH-Gjøvik hadde den også, men tror de er tom også.....
  Klemmer igjen jeg =)))))))hi-hi

  SvarSlett
 6. Heisan! Kjekt å sjå at du er aktiv på bloggen din igjen! Eg hadde også ein lang pause i sommar, men er no kome i gang igjen! Vi får sjå om vi kunne fått til eit treff igjen, det hadde vore moro. Koselig kort du hadde laga! Fargen var jo super!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!