.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

torsdag 2. april 2009

VintageFikk så lyst til å lage ett Z-kort og så ble det Vintage-stilen igjen da:-) Og idag har jeg endelig brukt edge distresseren min som jeg kjøpte for ett par år siden(!). Har skrapt med den og brukt litt sandpapir i tillegg for å få ett litt slitt og gammelt uttrykk på kortet. Dette var kjekt så det må jeg prøve meg på flere ganger.
Mønsterpapiret er fra en blokk med to-sidig papir som jeg kjøpte på Bokuben for en tid tilbake. Motivet er funnet på nettet og tekst stempelet er fra Norsk Stempelblad. Pynten er Mulberry blomster og grener stanset med McGills punch. Diktet om jubilanten har jeg fått men det er av Ingvar Moe. Synes det er så fint:-) Pynten her er halvperler. Syntes det kanskje ble litt "tomt" på innsiden men papiret er så fint så jeg lot det nå være slik.......

8 kommentarer:

 1. Å så flott, Astrid!! Flotte kanter, flott papir, og nydelig pyntet!!! Litt artig, jeg skrev ut en del eksemplarer av det motivet for bare et par dager siden. Likte det kjempegodt.
  Ha en strålende helg,
  klem fra Rita

  SvarSlett
 2. great card astrid. I love the beautiful papers. YesterdayI made a card for friends, and it was the first time that I made the inside with some dp, and wow it's great to do.
  hugs lia

  SvarSlett
 3. wowww Astrid,what a beautiful card,l love the image.
  so beautiful paper.

  hugs Riet.x

  SvarSlett
 4. En riktig god helg til deg óg!!!!
  Kjempefint kort =)
  Klem, Anita ;)

  SvarSlett
 5. Eit nydelig kort du har laga!!! God helg til deg også!!

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort! Likte så godt sammensettningen av det og så dei nyyydelige blomstrene oppe i hjørnet!!

  SvarSlett
 7. Knallfint kort Astrid!
  Ser du koser deg :)
  Trur eg må ha meg en tur på hobbyrommet i dag, har sitte å surfa innom litt bloggar i dag, så håper inspirasjonen sitter en stund :)
  Sånn z kort er jo knallstiligt!
  Takk for inspirasjon :)
  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem, Lise

  SvarSlett
 8. For et nydelig kort!
  Du har blitt trukket ut som vinner av Kreativ Hobbys flytte blogcandy. Ta kontakt med oss for å gi oss din adresse, så kommer det en overraskelse til deg i posten. Mail(@)kreativhobby.no. Hilsen Anne Bente, Kreativ Hobbyt

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!