.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

mandag 9. mars 2009

KonfirmasjonskortLaget ett nytt konfirmasjonskort med Isabell stempelet fra North Star Stamps igjen. Papiret er fra en blokk med mønsterpapir jeg kjøpte på Bokuben for en tid tilbake, tekststempelet er fra stempelplaten "Til Konfirmanten" hos Stempelglede, og i hjørnene har jeg brukt Grunge Corner også fra Stempelglede, grenene har jeg stanset ut med McGill punchen min og ellers pyntet med blomster, brads, halvperler, og div.bånd.
Innsiden har en pengelomme, tekststempel fra North Star Stamps, har brukt border punch fra Fiskar på begge sidene og i hjørnene til høgre har jeg pyntet med stempel fra plata "Grunge Collection" fra Stempelglede. Har blitt så glad i disse stemplene som er designet av Gunhild Bay:-) De er så dekorative og i en klasse for seg selv synes jeg.

3 kommentarer:

 1. Nok et nydelig konfirmasjonskort og igjen lekre detaljer! Også det forrige kortet ditt var så skjønt. Du er så flink til å pynte innsidene også!

  Ha en fin kveld!

  klemz

  SvarSlett
 2. Så fine konfirmasjonskort du lager Astrid!
  Og som Jorunn seie, du er så flink å pynte innsidene også, her må eg ha en skjerpings... Men det har liksom berre ikkje blitt til ;) Men skal eg gi vekk et kort, må det vere noko inni...
  Og Astrid, tusen takk for all hjelp!

  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Så flott konfirmantkort - igjen med stempel fra North Star stamps. Jeg forelsket meg i de stemplene dine, så nå har jeg mottatt begge + noen til, hi-hi! ;)

  Nydelig kort og nydelige detaljer Astrid!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!