.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

torsdag 31. desember 2009

Godt Nyttår !!!


Bildet er lånt fra Jamilla76,photobucket.com
Ønsker alle mine gamle og nye bloggvenner et riktig GODT NYTTÅR!! Til dere som jeg treffer på korttreffene og scrappetreffene her i Førde; Jeg gleder meg til å treffe dere igjen på nye koselige treff:-)).....og til dere alle som har lagt igjen så koselige kommentarer og hilsner; tusen hjertelig takk:-)) Det varmer langt inn i hjerterota og gjør meg så glad når jeg leser de, hver eneste en!!

Gleder meg til og fortsette å følge de bloggvennene jeg har, og nyte og ta til meg all den flotte kreativiteten og inspirasjonen som dere deler med oss alle!! Ser også frem til å oppdage nye bloggvenner når jeg "hoppe" rundt i denne fantastiske bloggverden:-))


Det har vært et fantastisk flott vintervær gjennom hele julen og er det fortsatt. Det skaper så flott stemning!! Gleder meg til en rolig og koselig nyttårskveld isammen med noen av de som står meg nærmest:-)) Kos dere og ha en strålende flott nyttårsfeiring der du er!!
Gode varme nyttårsklemmer til dere fra meg:-))

12 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg også! Gleder meg til å følge deg videre i 2010!
  Nyttårsklem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en koselig nyttårsfeiring og et strålende Nytt År ! Blir spennende å følge bloggen din i det nye året :)

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår til deg også! Vi blogges i 2010! Ha en strålende dag!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til deg! Håpar vi får til nokre treff i 2010 også, alltid like koselig å treffe dåkke!

  SvarSlett
 5. Hei Astrid.

  Tusen takk for kjempekoselig hilsen fra deg:)
  Jeg håper at du får et strålende fint nyttår!
  Klem fra Merete

  SvarSlett
 6. Hei igjen, har akkurat lest kommentarene dine hos meg og må bare si tuuusen takk! Det er så koselig å lese det du skriver, og jeg blir så utrolig glad over alle sammen. Hunden min er en blanding av collie og border collie, så du var ikke langt unna. Får håpe alt går greit så du får valp i mai da. Krysser fingrene for deg. Den nydelig lille pusen er min ja, hun er søsteren til Thorvald og Junior hos Janne og er fullstendig sprø! Men hva gjør man ikke når nabokatten får seks unger... Men hun har sine gode sider og altså. Bare vent til du tar i bruk ScorPal, da blir den uunnværlig! Selv lagde jeg en HAUG med esker de første dagene. Kjempemoro. Gled deg.

  SvarSlett
 7. Astrid,I wish you a very happy new year.

  Hugs Riet.xx

  SvarSlett
 8. Hei, Astrid, og riktig godt nytt år til deg også. Så må jeg bare si tusen takk for alle de koselige kommentarene fra deg, de varmer hjertet :)

  Klem fra nina

  SvarSlett
 9. Heisann vennen!!!
  Godt Nytt År til deg også!!!
  Ser frem til et år med masse kreativitet og masse koselige treff både kort og scrapping!!!
  Håper å få med meg mest mulig, men jobbskifte av mannen i huset, vil nok medføre at eg blir litt meir aleine med barna, men men... skal få med meg dei eg kan iallefall!!

  Gleder meg til å følge deg i året som kommer også!!!!

  Stor klem,
  Jorunn

  SvarSlett
 10. Kjære Astrid!
  Tusen takk for fine ord inne i bloggen min, blir nesten rørt jeg....
  Jeg har også kløe i fingrene etter å starte opp igjen med å lage noe igjen.
  Jeg startet bloggingen i slutten av august, og synes det er veldig skøy at noen finner inspirasjon i det jeg lager. Jeg henter selv mange ideer fra nett, og synes det er flott at en kan dele med andre.

  Jeg gleder meg til å se eskene du har laget!!!

  Ønsker det et fortryllende

  GODT NYTT ÅR!!!

  Stor klem fra Randi Th.

  SvarSlett
 11. We stumbled over here different web page and thought I might check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking over your web page again.

  SvarSlett
 12. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!