.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

onsdag 29. april 2009

Mine yngste scrappe-venner;-)

Sist søndag fikk jeg besøk av mine to nieser, Natalie og Tuva, på 7 år. De ville så gjerne lage kort til to venninner som snart har bursdag. Tuva ville lage ett trappekort og Natalie ett vanlig kort. Vi hadde noen koselige timer sammen og jeg ble sååå imponert over jentenes maling av motivene de valgte:-)
De fikk fargelegge med distress, brukte god tid og det var ingenting å si på konsentrasjonen. Dette var noe de storkosa seg med og stadig vekk kom det fra de "sjå tanta"…..og en forklaring på hvorfor akkurat den fargen ble valgt, hvor glad Tiril og Andrea kom til å bli for kortene siden de hadde laget dem selv, samt andre koselige kommentarer. De har laget kort før men dette var første gang de malte med distress, og jeg synes de var utrolig flinke!:-)

Natalie & Tuva
Tuva 7 år
Natalie 7 år
Tuva`s motiv er ferdigmalt Og Natalie`s motiv ferdigmalt Her er de stolte jentene med kortene de laget:-) Tuva`s trappekort
Og Natalie`s kort, fremsiden
Og innsiden.
My two nieces, both 7 years, came over last Sunday and wanted to make cards for some friends birthday. The images were colored with distress ink and I think they did a great job:-)
Takk for besøket!
Thanks for stopping by!

1 kommentar:

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!