.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

torsdag 26. mars 2009

Bursdagskort til ei jente


Og så ble det ett jentekort i rosa, glitter og bling:-)
Mønsterpapiret er fra Daisy D's, blomsten fra Bikuben og stilken er QK Vines Revolution, hjertene fra Papirloftet, tekst stempelet (tror jeg) er fra Kort & Godt, det rosa hjertet med bling er kjøpt på en bokhandel, motivet er fra Magnolia og fargelagt med promakers-tusjene mine. Mitt første forsøk med promakers forøvrig. Fikk desverre ikke til håret på magnolia jenta:-/ På StampARTic er det nå en utrolig god tutorial av Marianne Skjelstad med informasjon og tips om bruk av promakers:-)
Helt supert for en nybegynner som meg, og ellers for de som ikke føler at de får det til med disse tusjene. Jeg skal iallefall følge hennes forklaring neste gang jeg bruker promakers :-) På innsiden har jeg brukt tekst stempel fra Kort & Godt, Spellbinders Nestabilities Classic Scallop Squares Large, gavepakkene er Quic Kutz som jeg har stanset ut, blomster, bling, grenene er stanset ut med McGill-punchen min, og så har jeg brukt stempel fra Stempelglede rundt kantene på begge sidene.

3 kommentarer:

 1. hi astrid,
  both of your cards are wonderful,
  hugs Lia

  SvarSlett
 2. woww Astrid,what a beautiful card,l love the image.
  so beautiful papers.

  hugs riet.x

  SvarSlett
 3. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen!

Thanks for taking the time to leave me a comment!